Over ons

Begin 2012

In dit jaar worden we allebei 16 jaar. Vanaf nu begint onze liefde voor bier zich te ontwikkelen, een goede frisse pint gaat er dan al in!

 

Midden 2017 

Cédric komt in contact met de dartsport en laat dit niet meer los, hij begint darts te volgen via streams en begint zelf ook dagelijks te trainen. Ook Arno maakt op deze manier kennis met de sport en begint ook, tussen zijn drukke trainingsschema in tennis, op regelmatige basis een pijltje te gooien. Naast het gooien begint ook Arno nu de darts te volgen via streams. 

 

 

Januari 2021

In het begin van 2021 wordt darts plots een ware hype in België, door de goede prestaties van onze Belgen. Het darten in België wordt nu eindelijk op de kaart gezet en dit kan deze fantastische sport alleen maar ten goede komen! De dartswinkels draaien op volle toeren, leden zoeken enthousiast naar clubs en mensen bereiden zich voor op hun (eerste) competitiematchen! Arno en Cédric komen samen en brainstormen nu over een project, een dartbier!

Februari 2021

De brouw wordt gestart en het avontuur kan beginnen. Tripel 20 is geboren en wordt momenteel gebrouwen bij brouwerij Amburix in Tongeren. Kwaliteit gegarandeerd!

 

 

 

 

2017- 2021

Arno studeert Sportmanagement en vindt zijn weg in de sportwereld, hij start een aantal succesvolle projecten in de padelsport en is regelmatig op café te vinden om een pijltje te gooien met een pint in de hand. Cédric studeert ook Sportmanagement en traint dagelijks met zijn pijlen. Samen vinden ze elkaar in deze periode en zoeken ze een leuk projectje om samen op te starten!

 

 

 

Uitverkocht

180-cadeaupakket

€ 21,50 € 19,95
Uitverkocht
Uitverkocht

180-cadeaupakket

€ 21,50 € 19,95

Heb je graag enkele dartsgadgets, een écht dartglas of zoek je een gepast cadeau? Dan is dit 180-cadeaupakket echt iets voor jou. Een 180-pakket bestaat uit 3 tripels (What’s in the name!), een dartonderlegger, een dartaftrekker, dartvlagjes en een dartglas, dit voor slechts 19,95 euro!